Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Fruitijsjes op ’n stokje-Frisse perzik-ananasijsjes



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 blik halve perziken op lichte siroop (420 g), uitgelekt
  • 2 el citroensap
  • Eventueel 1 el honing
  • 1 blikje ananasblokjes op sap (230 g)
  • 1-2 el poedersuiker





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Fruitijsjes op ’n stokje-Frisse perzik-ananasijsjes


Recept van: Original Del Monte



8
20-30 minuten
dessert
perzik


  1. Pureer de perziken met de staafmixer en meng met het citroensap. Voeg 50 ml van de perziksiroop of honing naar smaak toe.
  2. Schenk de helft van de perzikpuree in 4 ijslollievormpjes (à 100 ml) en zet 30 min. in de vriezer. Pureer intussen de ananasblokjes met het sap.
  3. Voeg poedersuiker naar smaak toe. Haal de vormpjes uit de vriezer en schenk de ananaspuree op de perziklaag.
  4. Zet terug in de vriezer. Schenk zodra de ananaslaag begint aan te vriezen voorzichtig de rest van de perzikpuree erop en sluit de vormpjes.
  5. Vries de ijsjes in 4-6 uur verder in.