We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Fruit met whisky-dressing dessert



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 400 gr kiwi
  • 400 gr aardbei
  • 400 gr blauwe bessen
  • 400 gr Del Monte mango
  • 400 gr del Monte ananas
  • 400 gr Del Monte peer
  • 400 milliliter whisky
  • 4 scheppen suiker
  • 4 glazen sinaasappelsap
  • flinke scheut honing





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Fruit met whisky-dressing dessert


Recept van: Hennie v.d. Plas



4
10-20 minuten
dessert
ananasblokjes


  1. Breng de sinaasappelsap en de wiskey aan de kook.
  2. Zet het vuur iets lager en doe de honing en suiker erbij.
  3. Laat de whisky inkoken totdat het verdampt is. Dan laten afkoelen.
  4. De dressing erover heen doen.
  5. Eventueel om het af te maken een schaaltje met een bolletje roomijs ernaast zetten.