Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



ananas taart



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 7 schijven ananas 75 cl ananassap uit het blikje (opm 1) 50 gram lichtbruine basterdsuiker
  • 7 cocktailkersen/bigarreaux 3 eieren 50 a 60 gram (room)boter 125 gram witte basterdsuiker,
  • 125 gram bloem snufje zout 1 tl bakpoeder





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





ananas taart


Recept van: Edwards



10
40-50 minuten
koffie / teatime
ananasblokjes


  1. Oven op 175 gr C De schijven ananas heel goed droogdeppen met keukenpapier. In een pan de boter smelten, niet laten verkleuren, en hierin de lichtbruine basterdsuiker erdoor roeren.
  2. Roer maar eerst 100 gram suiker erdoor en dan indien nodig de rest .
  3. Giet het suikermengsel in de beboterde vorm, verspreid het indien nodig, de hele bodem moet bedekt zijn. Eén schijf ananas in het midden op het suikermengsel leggen en wat indrukken, dan nog 4 schijve