Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Kiptaco’s met barbecuesaus en ananas



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 500 g kalkoenfilet
  • 1 blik Del Monte ananasschijven op sap (260 g)
  • 1 rode ui, 1 gesneden Romaine sla, 1 tomaat, in blokjes gesneden
  • ½ komkommer, in blokjes gesneden
  • 4 tortilla’s, limoen, zout en vers gemalen peper
  • Voor de marinade:
  • 60 g ketchup, 25 g bruine suiker, 1 eetlepel sojasaus
  • 2 eetlepels Worcestershire-saus, 2 eetlepels azijn
  • 1 eetlepel Sriracha-saus
  • 1 theelepel knoflookpoeder, 2 eetlepels neutrale olie





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Kiptaco’s met barbecuesaus en ananas


Recept van: Blogger



4
50-60 minuten
diner
ananasschijven op sap


  1. Als u niet alle ingrediënten in huis heeft, kunt u ook een kant-en-klare barbecuesaus gebruiken.
  2. Meng alle ingrediënten van de marinade. Snij de kalkoen in kleine stukjes.
  3. Voeg de stukjes toe aan de marinade. Laat minimaal 20 minuten rusten.
  4. Snij ondertussen de groenten en presenteer ze in verschillende kommetjes.
  5. Bak de kalkoen in een pan met anti-aanbaklaag.
  6. Leg op elk bord een tortilla (u kunt de tortilla een paar minuten in de oven verwarmen) en vul hem vervolgens met de ingrediënten die u lekker vindt. Eet smakelijk!