We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.Maak nu kans op een vakantie t.w.v. € 2.000 of 1 van de 10 weekendjes Frankrijk met Pierre & Vacances en Del Monte!

Winactie


Vul je gegevens in, geef het goede antwoord op de 3 vragen hieronder en wie weet win jij één van die fantastische prijzen. TIP: ren naar de winkel (of je voorraadkast) en haal de Del Monte conservenblikken. Alle antwoorden staan erop!

De actie loopt t/m 31 december 2019. Je kan maximaal 1x deelnemen.

Geboortedatum * Ik ontvang graag de Del Monte nieuwsbrief
 Ik ontvang graag de Pierre & Vacances nieuwsbrief
 Ik ga akkoord met de actievoorwaarden *

 
* = verplicht
1x VAKANTIE NAAR KEUZE T.W.V. €2.000

Met een reischeque van maar liefst € 2.000 kun je uit het aanbod van Pierre & Vacances een vakantie naar keuze in Frankrijk of Spanje boeken in 2020. Wie neem jij mee op vakantie?

10x EEN WEEKENDJE NAAR FRANKRIJK VOOR 4 PERSONEN

Naast de fantastische hoofdprijs maak je ook nog eens kans op 1 van de 10 weekendjes weg naar een park van Pierre & Vacances in Frankrijk voor 4 personen, 4 nachten!
ALTIJD €100 KORTING OP JOUW VOLGENDE VAKANTIE

Na deelname aan de winactie krijg je sowieso een kortingscode van € 100! Die kan je verzilveren via Pierre & Vacances en is geldig op het actuele aanbod van Pierre & Vacances. Altijd prijs dus!

Over Pierre & Vacances

Pierre & Vacances heeft een fantastisch aanbod vakanties. Door de gunstige ligging van de prachtige accommodaties en de vele activiteiten bieden zij unieke vakanties binnen Europa. De dynamische reisorganisatie komt tegemoet aan ieders vakantiewensen! Van luxe appartement tot vakantiepark. Kijk voor meer informatie en het actuele aanbod www.pierreetvacances.com