We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Spicy Salade met Ananas & Garnalen



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 1 blik Del Monte ananasschijven of ananasstukjes
  • 1 rode peper
  • sojasaus
  • 200 gr Hollandse garnalen of diepvriesgarnalen
  • handje peterselie
  • Optioneel: tacokruiden





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Spicy Salade met Ananas & Garnalen


Recept van: Blogger



4
0-10 minuten
kcal
diner
ananasschijven op siroop


  1. Bak de garnalen in een scheutje zonneboemolie met de tacokruiden. Laat even uitlekken in een vergiet of dep droog met wat keukenpapier.
  2. Snijd de komkommer in kleine dunne reepjes of blokjes en de ananasschijven in kleine blokjes. Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in ieniemienie kleine stukjes.
  3. Strooi er een handje fijngehakte verse peterselie over en eet smakelijk!