We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Abrikoos-perziksmoothie



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 400 ml halfvolle yoghurt
  • 1 blik halve abrikozen op lichte siroop (420 g)
  • 1 blik halve perziken op sap (415 g)
  • 1 rijpe banaan, in plakjes
  • 1 el muntblaadjes





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Abrikoos-perziksmoothie


Recept van: Original Del Monte



4
0-10 minuten
ontbijt
abrikoos


  1. Laat het fruit in een zeef uitlekken en vang de siroop op.
  2. Pureer het fruit met de banaan en de munt tot een gladde smoothie.
  3. Schenk de yoghurt erbij en roer voor een mooi marmereffect.
  4. Zoet de smoothie naar smaak met extra siroop.
  5. Schenk de smoothies in 4 glazen en steek er een dik rietje in.
  6. Tip: Voeg aan het fruit een handje havermout toe. Bewaar de rest van de siroop in de koelkast. Gebruik de siroop voor een zoet accent in dressings, marinades en wokgerechten.