Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Elzasser zalmtoast met ananas en dragon



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 4 sneden stevig wit brood
  • 100 g gerookte zalmfilet
  • 1 blikje ananasschijven op sap (220 g), uitgelekt
  • 1 bekertje crème fraîche (125 ml)
  • 75 g gruyère, geraspt
  • 1 tl dragon, fijngehakt





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Elzasser zalmtoast met ananas en dragon


Recept van: Original Del Monte



4
30-40 minuten
lunch
ananasschijven op sap


  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Rooster het brood in de voorverwarmde oven licht krokant. Beleg de toast met de zalm en leg er een schijf ananas op.
  2. Meng de crème fraîche met de kaas, de dragon en peper naar smaak. Schep de kaascrème op de toast en bak 20-25 min. in de oven tot de kaas begint te kleuren en bubbelen.
  3. Variatietip: Vervang de gerookte zalmfilet door achterham of gedroogde ham. Beleg voor een vegetarische lunch de toast met 250 g gebakken kastanjechampignons.