Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Klassieke biscuit



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 200g zelfrijzende bloem
  • 200g suiker
  • 5 eitjes
  • verse slagroom
  • 1 blik Del Monte ananas





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Klassieke biscuit


Recept van: Blogger



4
60 minuten plus
dessert
ananasschijven op sap


  1. Mix 200g suiker met 5 eitjes.
  2. Dit moet je lang volhouden, een keukenrobot is wel fijn voor dit werkje. Als je tien minuten klopt, krijg je een luchtig beslag.
  3. Zeef dan 200g zelfrijzende bloem erbij en roer zacht om. Bak 45 minuten op 180° en laat dan afkoelen.
  4. Snijd de cake in drie lagen, besprekel met sap van ananas en bedek met stukjes ananas. Werk daarna elke laag af met verse slagroom.