Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Garnalensalade met mango en lychee



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 16 rauwe gepelde tijgergarnalen
  • 2 el vissaus
  • 1 el arachide-olie / 1/2 milde chilipeper, fijngehakt
  • 1 tl tamarindepasta
  • 1 el bruine basterdsuiker
  • 1 limoen
  • 4 schijven mango (uit een blik mango op lichte siroop à 425 g), in stukken gesneden
  • 12 lychees (uit een blik lychees op lichte siroop à 425 g)
  • 2 handjes rucola





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Garnalensalade met mango en lychee


Recept van: Original Del Monte



4
40-50 minuten
lunch
mango


  1. Marineer de garnalen 30 min. in de vissaus. Verhit de olie in een wok en bak de garnalen 2 min. Haal uit de pan en zet apart.
  2. Bak de peper, tamarindepasta en basterdsuiker in de wok. Draai het gas uit als de suiker gesmolten is. Voeg het sap en de rasp van de limoen toe.
  3. Voeg de mango en lychees toe en tot slot de garnalen. Schep voorzichtig om. Verdeel de rucola over 4 borden en schep de garnalensalade erop.