Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Mango Tiramisu



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 2 blikken Del Monte Mango
  • Mascorpone
  • Volle Kwark
  • 50 gram witte basterdsuiker
  • Multivruchtensap
  • Lange vingers





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Mango Tiramisu


Recept van: Sabine Hensens



4
10-20 minuten
dessert
mango


  1. Doe de mango in een blender en laat het ongeveer 15 seconden draaien tot een egale sap
  2. vul een schaal met een klein laagje vruchtensap en leg hier de lange vingers in
  3. meng de mascarpone met de vollekwark en voeg de suiker toe, roeren tot een luchtige massa
  4. Vul een glas met een laagje langevingers (aandrukken mag, ze zijn als het goed is vrij vochtig)
  5. Hier bovenop een laag mascarpone mengsel, gevolgd door een laag mangosap, weer een laag lange vingers, een laag mascarpone en laag mangosap en eindig met een laag mascarpone.
  6. Dit is een alcoholvrij versie, met chocolade likeur (ipv de vruchtensap) ook erg lekker, als topping kun je nog witte chocolade krullen gebruiken.