We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Zalmtaco’s met mangosalsa



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 4 zalmfilets (+/- 100 g)
  • 1 tl kerriepoeder
  • 3 el olijfolie
  • 125 g kerstomaatjes
  • 1 blik mango (425 g), uitgelekt
  • 1 blik mango (425 g), uitgelekt
  • 1 rode peper (ontdaan van zaadlijsten en fijngesneden)
  • sap van 1 limoen
  • 12 tacoschelpen
  • 50 g rucola of veldsla, 1 bekertje zure room (125 g)





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Zalmtaco’s met mangosalsa


Recept van: Blogger



4
0-10 minuten
kcal
diner
mango


  1. Maak je barbecue aan. Bestrijk de zalmfilets met 1 el olijfolie en bestrooi ze met de kerriepoeder, zout en peper.
  2. Rooster de zalmfilets op de barbecue zodat ze aan de buitenzijde mooi bruin en vanbinnen rosé en sappig zijn.
  3. Maak intussen de salsa door de mango en tomaatjes in kleine blokjes te snijden. Meng met de sjalot en rode peper.
  4. Breng de salsa op smaak met 1-2 el limoensap, de rest van de olijfolie en zout.
  5. Neem de zalmfilets van de barbecue en laat ze even rusten.
  6. Verwarm de tacoschelpen 4-5 min. op de barbecue. Verdeel intussen de zalmfilet in vlokken.
  7. Vul de taco’s met de sla, zalmfilet en een flinke lepel van de mangosalsa.
  8. Schep er wat zure room bij ( en voor de liefhebbers wat verse koriander) en serveer de taco’s warm.