Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Rode curry vlees met mango en rucola



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 250 gram (kalfs-)schnitzel
  • 75 gram rucola
  • 1 blik Del Monte mango
  • 80 gram (ongekookte) rijst
  • 2 pitabroodjes
  • 2 eetlepels rode currypasta
  • Dikke yoghurt
  • Mango chutney





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Rode curry vlees met mango en rucola


Recept van: Linda Swets



2
20-30 minuten
diner
mango


  1. Snijd de schnitzel in blokjes.
  2. Schep de rode currypasta door het vlees en zet apart.
  3. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking
  4. Snijd de mango in blokjes.
  5. Snijd de rucola in grove stukken.
  6. Bak het vlees in een koekenpan onder voortdurend omscheppen gaar.
  7. Toast de pitabroodjes.
  8. Meng het vlees met de mango en rucola en vul de pitabroodjes.
  9. Serveer de broodjes met de rijst, yoghurt en mango chutney.