Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Lunchpizza's



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 rol pizzadeeg met tomatensaus (koelvers)
  • 1 blikje tonijn in water (185 g), uitgelekt
  • ½ blikje ananasblokjes op sap (227 g), uitgelekt
  • 50 g zwarte of kalamataolijven
  • 2 bollen mozzarella (van 125 g), in stukjes gescheurd
  • 2 el basilicumblaadjes





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Lunchpizza's


Recept van: Original Del Monte



4
30-40 minuten
lunch
ananasblokjes


  1. Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Rol het pizzadeeg uit en leg op het bakpapier op een bakplaat, vouw de randen een beetje naar boven.
  2. Bestrijk het deeg met de tomatensaus. Verdeel de tonijn, de ananasblokjes en de olijven over het deeg.
  3. Bestrooi met de mozzarella en zout en peper naar smaak. Bak de pizza in de voorverwarmde oven in 20 min. goudbruin en gaar.
  4. Snijd de pizza in stukken en bestrooi met een de basilicumblaadjes.