Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Waterkers-kipsalade met perzik



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 2-3 scharrelkipfilets
  • 6 el olijfolie
  • ½ tl kerriepoeder
  • 1 blik halve perziken op sap (415 g)
  • 1 el citroensap
  • 1½ tl fijne mosterd
  • 100 g zachte geitenkaas
  • 2 bosjes waterkers, harde steeltjes verwijderd
  • 1 sjalot, in reepjes
  • 125 g cherrytomaatjes, gehalveerd en een ½ focaccia, in repen





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Waterkers-kipsalade met perzik


Recept van: Original Del Monte



4
20-30 minuten
lunch
perzik


  1. Verhit een grillpan voor. Bestrijk de kipfilets met 2 el olijfolie en bestrooi ze met het kerriepoeder en zout en peper naar smaak. Gril de kipfilets in 10-12 min. goudbruin en gaar.
  2. Laat intussen de perzik uitlekken en vang 1 el sap op. Snijd de perziken in partjes.
  3. Klop een dressing van de resterende 4 el olijfolie, het citroensap, de mosterd en 1 el sap.
  4. Verbrokkel de geitenkaas. Verdeel de waterkers over 4 borden.
  5. Snijd de kipfilets in plakjes en leg ze met de perzikpartjes, sjalot, tomaat en geitenkaas op de waterkers.
  6. Besprenkel met de dressing en bestrooi met peper.
  7. Geef er de foccacia bij.