Del Monte


We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Gevulde ciabatta met pancetta en met perzik



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 1 ciabatta (afbakbrood)
  • 8 plakjes pancetta, gehalveerd
  • 1 blik halve perziken op sap (415 g), uitgelekt en in dunne schijfjes
  • 150 g zachte verse roomkaas naturel
  • 1 el melk
  • 1 teen knoflook
  • 25 g Parmezaanse kaas, geraspt
  • 2 tl verse tijmblaadjes





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Gevulde ciabatta met pancetta en met perzik


Recept van: Original Del Monte



3
30-40 minuten
lunch
perzik


  1. Verwarm de oven voor op 200ºC.
  2. Maak in de ciabatta in 15 insnedes (16 plakken) maar snijd de sneetjes niet helemaal door zodat het brood aan de onderkant heel blijft.
  3. Leg het brood op een bakplaat. Stop de pancetta en perzikschijfjes in de insneden.
  4. Roer de roomkaas los met de melk. Pers de knoflook erboven. Voeg de kaas, de tijm en peper naar smaak toe en meng.
  5. Schep het kaasmengsel met behulp van een theelepeltje bij de perzik tussen de sneetjes.
  6. Verpak het brood in aluminiumfolie.
  7. Bak de ciabatta 10 min. in de voorverwarmde oven.
  8. Open de folie en bak het brood in nog 6-8 min. goudbruin en krokant.
  9. Serveer de ciabatta warm.
  10. Tip: Laat voor een vegetarische variant de pancetta weg en voeg 25 g extra parmezaan toe.