We gebruiken cookies. Dit doen we om onze site persoonlijker en gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van je bezoekersgedrag. Als je verder surft accepteer je onze cookies.



Garnalencocktail met perzik



Afbeelding recept

Ingrediënten

  • 4 el cocktailsaus*
  • 8 mooie blaadjes uit het hart van de kropsla
  • 1 blik Del Monte perziken in schijven op lichte siroop (227 g)
  • 1 kleine sjalot, fijngesneden
  • 200 g Hollandse garnalen
  • 2 tl fijngehakte bieslook
  • paprikapoeder





Reacties

Alvorens uw reactie geplaatst wordt, zal de redactie deze beoordelen.





Garnalencocktail met perzik


Recept van: Orginal Del Monte



4
10-20 minuten
kcal
diner
perzik


  1. Laat de perziken uitlekken en vang 2 el van de siroop op.
  2. Meng de siroop met de cocktailsaus. Leg de slablaadjes in 4 feestelijke glazen.
  3. Verdeel de perziken, de sjalot en de garnalen over de sla.
  4. Schep de cocktailsaus erover en bestrooi met de bieslook en een snufje paprikapoeder.
  5. * Meng 100 g mayonaise, 2 el tomatenketchup, 1 el slagroom, 1 el worcestersaus plus sap van ½ citroen naar smaak.
  6. Bereiden ± 15 min.
  7. Variatie: Vervang de garnalen ook eens door zalm (uit blik) of gekookte kipfilet.